2013. január 7., hétfő

Elindulunk... :)

Már régóta tervezem az írást, s végre valóra váltom! Nagyon sok mindenről írhattam volna a 6 év jógaoktatás során, de ez talán most életem legfontosabb szakasza, s nagyon kapcsolódik a hivatásomhoz: babát várok!!! Úgyhogy elsősorban erről fog szólni a blogom, de azért talán nem csak kismamák olvassák majd, szóval igyekszem mindenféléről írni.
Emlékszem, amikor 7 éve, a kismama jógaoktatóin, életemben először egy olyan relaxáción vehettem részt, ahol a babával való kapcsolatfelvétel volt a központi dolog, mennyire elérzékenyültem (sőt, kicsit ki is csordult a könnyem...), pedig akkor nem volt még pocaklakóm! Mindig is csodával töltött el az egész babavárás-téma, s most végre megtapasztalhatom én is!
Vártam azért a bejelentéssel a családom előtt, s pont karácsonykor töltöttem be a 12 hetet, úgyhogy ideális alkalom is volt hozzá. Mindenki örömmel fogadta a hírt, sőt, a családban akad egy pap is (fiatal fiú), aki egyből vállalta a megkeresztelését! :)
Kicsit azért még mindig hihetetlen a dolog, pedig azért már a pocimon is látszik, nem tudnám (s nem is akarnám) letagadni...
Az az igazság, hogy nekem nem voltak kellemetlen tüneteim (hányás, hányinger, émelygés, fejfájás, ilyesmi), s ez eleinte zavart: lehet hogy valami nincs rendben velem??? (elképesztő egyébként, hogy már most kezdem észrevenni, hogy az aggodalmas énem közbe tud szólni rendesen! de azért nem hagyom, hogy felülkerekedjen)
Na jó, talán kétszer-háromszor tapasztaltam olyat, hogy vízszintes helyzetben kicsit elkezdtem émelyegni. Nem túl kellemes dolog, le a kalappal azok előtt, akik az első időszakot ezzel küszködik végig, esetleg még hánynak is, borzalmas lehet!!
Nekem ilyenkor egyből segített a 2-es Schüssler só, szerintem ezekről a kiváló természetes sókról még sokat fogok írni, egyszerűen zseniálisak, s kismamák is teljesen biztonsággal szedhetik! (akit érdekel részletesebben, itt olvashat róla : http://schussler-so.bioenergetikus.hu/,de még én is fogok írni a konkrét tapasztalataimról)
Várom a Ti észrevételeiteket is, esetleg kérdéseteket, szeretném, ha ez egy interaktív blog lenne! Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése