2013. január 22., kedd

16 hetesek vagyunk és lányok! :)

Azt ígértem, legközelebb vidámabb témával jövök, erre nem írtam... de megvolt rá a jó okom: épp költözködtünk! Ami azért még abban az esetben sem egyszerű, ha olyan helyre költözöl, ahol már laktál egyszer, azaz visszaköltözöl, mint mi tettük... de most már túl vagyunk a nehezén, és sikerült úgy átrendezni (teljesen) a szobát, hogy (talán) a baba bútorok is be fognak férni! :) Nem is olyan egyszerű, hisz 23 négyzetméteren (egy szobában) leszünk hárman, de megoldható! S tudom, hogy más esetleg még kisebb helyen van, még többed magával...
Most a jógaterem falát épp a művész barátném festi, egy gyönyörűséges életfa lesz rajta, majd teszek fel képet, ha elkészült! (képeket már egyébként is régóta tervezek, de hát mindenbe bele kell jönni... még csak most kezdtem a blogírást!)
A lakás tehát alakul, a hasam is "alakul", kerekedik: ma voltam védőnőnél és ultrahangon, s épp 16 hetesek vagyunk! Még egy nagy hír: úgy tűnik, NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL KISLÁNY! (egyébként annyira össze volt kucorodva a vizsgálat alatt, mint egy kiscica...)
Az az igazság, hogy én titokban mindig is kislányt szerettem volna, de persze úgy álltam hozzá, hogy teljesen mindegy a neme. S már tényleg kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy lehet hogy fiú (mert ilyen "jelek" voltak, lásd lejjebb) és a 12 hetes UH felvételbe (amin profilból volt a pofija) már kezdtem is belelátni a kisfiú vonásokat, de most... most annyira, de annyira örülök ennek a hírnek! Szinte olyan, mintha most tudtam volna újra meg, hogy babát várok! (jó, oké, teljesen még nem 100%, tehát még mindig fenntartom a "változás" esélyét)
Párom is nagyon örült, bár már ő is kicsit a kisfiúba élte bele magát, de persze, hogy neki is "mindegy" ez a dolog! S hogy miért is hittem én egy kicsit ezt? A bugyuta népi jóslások miatt, amik a neten találhatók (biztos ti is olvastatok ilyet), hát ezentúl tényleg nem fogom elhinni egyiküket sem! Lehet "jósolni" abból, hogy milyen ízeket kívánsz (én a sósat, ami iszonyú meglepő, nagyon édesszájú voltam mindig is), rosszul vagy-e, vagy sem (ezt már írtam: nálam szinte semmi ilyesmi nem volt), arcod, bőröd, hajad milyen...stb. stb. Na, ilyeneket felesleges olvasni, most már tudom! Csak persze már annyira, de annyira kíváncsi voltam! Ti hogy vagytok (voltatok) ezzel?